Duktig!;)

Idag har det inte hänt värst mycket här, Började dagen med mys med min lilla fis, sen frukost och gjorde oss i ordning, tog bussen ner till stan där svärmor och hennes granne var, följde med svärmor hem sen och fika o åt mat!:) Per kom och hämta mig och Liam när han slutat för fan va det har regnat idag/gör fortfarande!:) rätt mysigt att det knasstrar på fönsterbläcket tycker jag allt!;P

Känner mig så duktig, har sökt 3 jobb nu ikväll och ska iväg imorgon och lämna CV på ett ställe, var där förut och prata lite, lät positivt, håller tummarna!:D

nej nu ska jag och min ångest krya ner under täcket och kolla film!:)


Dålig uppdate....sorry!;D

Hellojsan sweetyz!;D

Är så dålig på och uppdatera, skärpning!

Känner mig verkligen inte pigg idag, har fått ett "bakslag" på panikångesten, och det är inte roligt kan jag meddel, tusen tankar flyger omkring i skallen på mig.. kanske borde man åka in till akuten o kolla så det inte är nått med lungorna ändå, eftersom jag har jobbigt och andas, en del av mig säger så, den andra delen säger, det är "bara" panikångesten som spelar ett spratt med mig, det går över om ett par dagar! aja, bara härda ut till det lugnar sig igen, jävla skit ångesten!
Jag pratar gärna öppet om min "sjukdom" inget jag skäms över, men jag HATAR det och skulle göra vad som helst för och bli av med det!
sen jag fick Liam har det blivit värre med ångesten, men det är ju för kroppen ställs om när man blir gravid, föder barn, havandeskapsförgiftningen och förlossnings dep*, mycket på en gång!
MEN jag ångrar INTE min lilla prins överhuvudtaget, han är värd all ångest jag får genom lida, Han är det bästa som någonsin hänt mig!

Liam gör framsteg varje dag, pa-pa sa han för nån mån sen, men inte ordentligt och han mena ju inte pappa direkt, tills i förrgår, PA-PA-PA-Pa går varmt här hemma, lilla snutten!:) och han menar verkligen pappa, igår när vi natta honom för kvällen så låg han och prata i sin säng, sen ropa han mapa, mmmamma.pa-pa-pa!;)
Han står många sekunder helt själv, och har tagit ett halvt steg, ställer upp sig mot ALLT, blir ju fan svett här hemma!;)

Som sagt han gör fram steg varje dag, upptäckte även 2 nya tänder igår och 1 idag, så 7 st har han nu, Våran lilla kille är stor kille nu!:D
helt sjukt att han blir 1 år om mindre än 2 månader, jag kan inte förstå vart tiden tog vägen!:S Fort har det gått iallafall, och underbar är han! Finaste killen!:D;D<3


idag tog jag och Liam en promenad bort till Lindas mamma där Linda var, så mysigt så! finns verkligen INGEN som min vän, världens bästa är hon, vet inte vad jag gjorde utan henne?! Tack för du finns min älskade gumma!<3 Du är guld vääääääärd!


nej nu ska jag kolla på rederiet och mysa med en sovande Liam:) hoppas på och få sova i natt!:I

Älskar Liam och Per så otroligt mycket, mina älskade killar! Utan er vet jag verkligen inte vad jag hade gjort!
MIN älskade familj!


underbara vår!;D

här har det verkligen inte blivit mycket till skrivande inte, ändå har man rätt mycket tid speciellt när lillfisen sover, men det finns alltid nått och göra här hemma!;)

Satt ute igår o solade en stund, när jag kom in så såg jag att jag bränt mig rätt så ordentligt på armar/axlar, ansiktet och brösten, svider riktigt gött med!:O jävla vår sol, men ska inte klaga det är UNDERBART!:)
Känner dock av pollen, har aldrig gjort det förut men nu jävlar känner jag, är så tätt i halsen o näsan:O tänkte jag skulle prova lite allergi medicin och hoppas det hjälper!;)

i fredags var jag och träna hos sjukgymnasten, hur gött som helst! börjar bli mycket bättre i ryggen, vilket är underbart!:) sen direkt efter så blev det dietisten, och nya dieten funkar tydligen, har gått upp nästan 1 kg på 1 månad!:D sen vart det en lugn fredag för våran del, massa mys förstårs!

Lördagen: Gjorde i ordning lite mellan mål och sånt och drog i väg till karlstad, blev mariebergs-skogen med lillfis, det var så mysigt! jätte gött väder fick vi med, Liam tyckte om alla djur utom kossorna och tupparna, dom lät nog lite för mycket, för jävlar va han skrek!:D sen busa vi i lekparken där, åkte ruschkana och sånt!;)
sen blev det en sväng till Barnenhus och lager 157, skulle kolla lite presenter till våran lilla kille som blir STOR kille om 2 månader, men inte hitta vi nått som vi tyckte passa honom, så får bli en tur till Toys r us nån dag med och kika lite, en sak har vi hittat till han så den måste vi åka och köpa nån dag nu och gömma undan, för här får inget ligga framme längre!;)
lager 157, hade skit dåligt!:O tänkte kolla lite på kläder till mig, men fy va dåligt det va!:S

söndagen: åkte och handlade grillat och åkte upp till svärmor och svärfar och grilla, även Marcus o Madde va där så alla var samlade, alltid lika mysigt! låg ute på gräsmattan efter vi ätit på en filt o busade med Liam, Det gilla han!;D uppmärksamhet är det bästa han vet;)


Imorgon tänkte jag ta bussen upp till filipstad på morgonen, Världens bästa syster fyller 23 år så vi ska upp och fira henne, först måste jag ner på stan o köpa presenten till henne, vet precis vad det blir så det är bara springa förbi o inhandla det!;) Per kommer upp efter han sluta vid 3, så jag och Liam får en hel dag med världens bästa Malin för oss själva, Liam älskar verkligen sin moster! han lyser upp som en sol när han ser henne!:)


Mammas älskling!

RSS 2.0