Snöööööö?!

God morgon!:)

Vet inte vad det blev för väder riktigt nu, skit väder!:S igår var det helt underbart, packade i ordning fika och mellis till mig och Liam och gick ut och gungade och gick en riktigt lång promenad, hamnade till slut hos Liams gudmor och min älskade vän Linda, satt ute på deras bakida och härjade och lekte med våra barn, så mysigt! stkte gött i solen, Liam njööööt verkligen, han kröp runt på gräset, men till slut orkade han inte hålla ögonen öppna lära så han klättra upp och la sig i armarna på mig och somna gött!:)


idag vart det en tidigt morgon, Liam vakna jämt efter kl 06.00 imorse och tyckte att han va pigg och skulle leka, hans mamma tyckte det fortfarande var natten och behövde sova, men men! jag är rätt van vid och få sova iaf till kl 07.00, så ska väl inte klaga!;)
han somna om jämt efter 7, då passade jag på och titta på gårdagens BB och vaknade till lite, sen va det bara och gå upp och äta frukost när Liam vakna upp igen!:)
Har hunnit plockat i ordning här, dammsugit, och även gjort i ordning i Liams byrå, behövde rensa bort massa kläder som var för små för han och som även satt på gränsfall, så nu var det fixat iaf!:D Liam åker runt i sin lära-gå-stol och härjar järnet, går inte och ha nått framme längre, han är på det direkt den lilla busen. Ajajajajajaj är nya favorit ordet jag kör med, det upprepas rätt så många gånger här hemma om dagen!;) hehe.

Ska snart börja med maten, börjar bli hungrig!;)
Känns som jag inte gör nått annat än och äter om dagarna, men tror den nya dieten hjälper, vägde mig häromdagen och om den vågen stämde så har jag gått upp 1 kg!:)


Puss på er!


Min vackra pojke!<3


Våren

God morgon på er!:)

har vart vaken sen 06.00 dock, låg kvar i sängen och gosade med min lilla kille en bra stund, sen gick vi upp och åt frukost, har även hunnit dammsugit och plockat nu på morgonen! komstigt egentligen va huslig man blir av sig när man blivit mamma!;) har alltid tyckt om och ha rent och fint omkring mig inte för det, men man känner sig mer "huslig" !;)

Liam ligger och sover sen typ 2timmar tillbx, ska alldeles straxrt väcka honom, har gjort i ordning lunchen som idag består av nudelwook, snabbt och super gott!:D till middag blir det antingen grillat eller tacos för våran del, och till Liam har jag inte bestämt än!:)

efter vi ätit, jag har plockat i ordningen disken så blir det en lång promenad, hoppas på massa sol idag!

ha en bra dag!:)

pussss

påsk helg!

Vilket jävla väder vi har nu, tycker värmen kan komma nu?!

Ullareds resan i torsdags gick kanon bra, va så jävla kul!:D va inte alls mycket folk när vi kom, vilket var super skönt!
Liam sov hela vägen ner till ullared, och vakna till när vi kom fram och ville ha välling! han var så duktig inne på gekås, sa inte nått, satt och titta och va allmänt nyfiken!:) vi har verkligen fått världens snällaste kille, och framförallt, världens finaste och underbaraste!!

sen va det ju långfredag och påsk-helg!:D åkte upp till filipstad på fredagen och sov kvar hos mamma, åkte och firade min moster som fyllde 50, åt en jävla massa smörgås tårta, super god var den!:D fick åka runt 8, då Liam inte fick nån ro och sova, han är alldeles för nyfiken och vill va med! han somna direkt i bilen när vi satte ner han!

påsk-afton, åt påskmiddag hemma hos mamma, jag var snäll och gjorde maten i år, riktig duktig dotter jag!;)
Liam fick sitt första påsk-ägg, låg en rejäl peng där i! och sen käka vi, och åkte ut till stugan och sa hej till norskerna sen drog vi hemåt krhamn och åkte förbi pers mamma o pappa och käkade mat där med, och spela kort! Liam fick påsk-ägg där med, fick leta efter det i trädgården, där i låg det en leksak! sen drog vi hemåt, Liam var hur trött som helst och somna direkt.

Idag har det inte vart nått utedag väder, så har passat på och städat och tvättat upp all tvätt, sen har jag och Liam legat i soffan och myst framför disneychanel hela dagen typ!

nej nu ska jag lägga mig i glo på film!


pussss

RSS 2.0