Onsdag

Onsdag idag redan, veckorna går så otroligt fort!=)
 
Hemma idag från jobbet pga foglossningar och lite annat, igår på jobbet trodde jag att lilla L redan ville ut, hade sånt tryck neråt och ont. men det gav med sig som tur va, så slapp ringa förlossningen;)
 
hade även tryck neråt när jag väntade Liam, började runt denna vecka då med..Fick ringa förlossningen 1 gång då. så vi får väl se om lilla L kommer tidigare än planerat som Liam, kanske inte lika tidigit som storebror, men ändå tidigare.
 
Igår när älskling kom hem från jobbet så hade Liams nya vagn kommit, äntligen!=)
Liam ville åka i den direkt så vi fick köra runt han i den inne här hemma, haha.
Så idag lite senare i eftermiddag när han kommer hem från dagis så får det bli en promenad om mamma orkar i nya vagnen:)
Dags att börja förbereda lillebrors ankomst snart, det mesta av kläderna finns. Säng, bilbarnstol och vagn finns, täcken och allt sånt är upptvättat..är lite små fix kvar bara:) sen är det dags att bädda vagn och säng och även packa BB väska, fast nån vecka till får det vänta, fast jag är bra sugen nu ;)
 
Nu ska jag slänga ihop lunch, darling kommer hem och käkar med mig så slipper jag äta själv:) sen kommer farfar med plutten!:) tur är det att Liam har världens bästa farmor och farfar som verkligen ställer upp, så jag ska slippa cykla och krångla att hämta han nere i stan med denna foglossning:)
 
 
Ha en bra dag!

vecka 24=)

herregud vad jag är seg om dagarna, helt otroligt. skulle kunna sova hela dagarna om jag kunde faktiskt=)
men jag har ju världens underbaraste och trotsigaste Liam att ta hand om och sysselsätta med, det bästa som finns.
 
idag är det faktiskt jobb som står på schemat, vart hemma i snart 3 v. pga sjukdomar hit och dit. Liam har ätit pencilin och bricanyl, vi har legat i influensan både jag och Liam. Pappsen har klara sig som altid han!=) men nu är vi äntligen friska.
 
förra tisdagen var vi på första ultraljudet av dom 3 som ska göras.
Va helt underbart att få se lilla L igen..Flödena såg jätte bra ut, så det känns riktigt skönt. Inget som tyder på havandeskapsförgiftning, men självklart kan det komma ändå, men en sten släppte från mitt hjärta.
Och vi fick konstaterat att det är en liten PRINS till, vi kommer ha 2 vackra pojkar<3 Liam ska få en LILLEBROR! Känns helt fantastiskt men helt sjuk, jag kommer vara mamma till 2 pojkar!
Vi längtar så efter lillebror nu=) Har gått in i vecka 24, så det är inte så värst långt kvar, tiden har gått så otroligt fort!
L, är bra vild i magen med numera, så mysigt! Det är en riktig TRAKTOR/BIL/LASTBILSKILLE=) Allt som låter brum brum och har däck, han blir seriöst galen om han ser en brum brum;) Det är mammas pöjk det<3
 
 
Nej nu ska jag snart börja duka fram till lunchen, sen göra oss i ordning och gå ut en sväng innan det är dags för jobb och dagis:) får se när min lilla prins har tänkt vakna bara=)
 
Lille plutten<3

Seg söndag!

Idag är det en sån här riktig segar dag, allmänt slapp.
efter frukosten och efter att Per vaknat till liv efter går dagens/nattens bravader ute på killkväll så gick vi ut och gick en lång och skön promenad, Liam somna så gott så!=)
 
efter Liam vaknat till liv så åkte vi och köpte lite käk som idag fick bli pizza faktiskt, orkade inte stå och laga mat idag, ibland måste man få ha såna dagar!=)
 
 
i veckan som va nu va vi iväg på första besöket på spec mödravården i karlstad, gick fort och känns väldigt trygt att dom håller sån koll på mig nu när det börjar närma sig, som det faktiskt gör:) Redan nu på tisdag är det första ultraljudet av 3 som dom ska göra, detta ultraljud är för att dom ska kolla flödet i moderkakan om det är nått som tyder på havandeskapsförgiftning, och om det nu skulle vara nån förändring där inne så sätter dom in blodförtunnande medicin till mig för att "förebygga" havandeskapsförgiftningen..så är lite nervös vad dom säger på tisdag, hoppas såklart på det bästa. och att jag slipper HF denna gång och att lilla L slipper sondmatningen som stora L hade, men allt gick ju bra med våran stora älskling:)
 
nej nu ska jag duka fram fika till mina killar, har bakat en kletig kladdkaka och så grädde till såklart;)
Ha en bra söndag. imorgon är det jobb dags igen:/ :)
 
 
 

RSS 2.0